φιλτρα νερου ανω παγκου

Ποια είναι τα καλύτερα φίλτρα νερού;

Ποια είναι τα καλύτερα φίλτρα νερού; 

Όταν ξεκινάτε την αναζήτηση για τα καλύτερο φίλτρα νερού, σίγουρα θα ζαλιστείτε από τη πληθώρα επιλογών που θα βρείτε στο διαδίκτυο!

Εδώ φτιάξαμε τον απόλυτο οδηγό για να βρείτε το καλύτερο φίλτρο νερού βρύσης έτσι ώστε να πίνετε πάντα κρυστάλλινο και πεντακάθαρο νερό!

 

Ποιο φίλτρο νερού είναι καλό;

Τα φίλτρα νερού χωρίζονται σε κατηγορίες, ανάλογα την κατασκευή τους και το υλικό που περιέχουν για να καθαρίζουν το νερό από τις βλαβερές ουσίες.

Τα περισσότερα φίλτρα νερού διαθέτουν φίλτρο ενεργού άνθρακα όπου κατακρατούν τις βλαβερές ουσίες για να μην εισέλθουν στον οργανισμό μας.

Τέτοιες ουσίες είναι τα βαρέα μέταλλα, το χλώριο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού από το δίκτυο ύδρευσης, οι ουσίες που υπάρχουν κατά τη μεταφορά του νερού στους σωλήνες, κ.α.

Τα καλύτερα φίλτρα νερού χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό φίλτρων τόσο με ενεργό άνθρακα όσο και εμποτισμένο ασήμι που αφαιρεί κύστες και παθογόνα βακτήρια.

Είναι επίσης συνηθισμένο, στα ακριβά και καλά φίλτρα νερού να συναντάμε φίλτρο ενεργού άνθρακα εμποτισμένο με Ζεόλιθο, το οποίο δημιουργεί ένα εξαιρετικά πορώδες φίλτρο ιδανικό να σταματήσει κάθε παθογόνο οργανισμό.

Τα πιο δημοφιλή φίλτρα νερού είναι τα Αμερικάνικα αλλά και τα Ελληνικά PRIMATO που κατασκευάζονται με προδιαγραφές αντίστοιχες των Αμερικάνικων.

[ Δείτε εδώ τα πιο δημοφιλή φίλτρα νερού, στην καλύτερη τιμή online] 

Τι φίλτρο νερού να πάρω

Το τι φίλτρο νερού θα προμηθευτείτε, εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές σας ανάγκες καθώς και τι διαθέσιμο χώρο έχετε στην κουζίνα σας ή οπουδήποτε αλλού εγκατασταθεί το φίλτρο νερού.

Υπάρχουν τα φίλτρα νερού άνω πάγκου , κάτω πάγκου , αντίστροφης ώσμωσης , ψύκτες με φίλτρο νερού καθώς και άλλες πιο επαγγελματικές κατηγορίες.

Τα πιο δημοφιλή φίλτρα νερού και αυτά που επιλέγει ο περισσότερος κόσμος για οικιακή χρήση είναι τα φίλτρα άνω πάγκου που δεν προϋποθέτουν δύσκολη εγκατάσταση παρά μόνο χώρο δίπλα στο νεροχύτη σας καθώς και τα φίλτρα κάτω πάγκου που όμως πρέπει να γίνει μια εύκολη εγκατάσταση από υδραυλικό.

Αν οι ανάγκες σας περιορίζονται στις τυπικές ανάγκες μιας οικογένειας, θα σας προτείναμε να δείτε τα φίλτρα άνω πάγκου καθώς η εγκατάσταση είναι εύκολη ενώ και η χρήση τους παραμένει απλή για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Με τα φίλτρα νερού άνω πάγκου μπορείτε να έχετε καθαρό και νόστιμο νερό όποτε το ζητήσετε ενώ το ειδικό διακοπτάκι σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε παροχή πόσιμου νερού από το δίκτυο ύδρευσης με σκοπό να πλένετε πιάτα, τα χέρια σας, κ.ο.κ.

Από την άλλη, μια οικονομική και εύκολη λύση για να αρχίσετε να πίνετε καθαρό νερό είναι τα φίλτρα βρύσης που τοποθετούνται απευθείας στη βρύση σας και ταυτόχρονα φιλτράρουν το νερό πριν αυτό πέσει στο ποτήρι σας.

Τα φίλτρα νερού βρύσης είναι πολύ εύκολα στην εγκατάσταση ενώ ταιριάζουν στις περισσότερες βρύσες εμπορίου καθώς τα μεγέθη και οι διάμετροι είναι ίδια.

Πέρα από την εγκατάσταση, αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι μόνο η τακτική αλλαγή του φίλτρου όπως ορίζει ο κατασκευαστής – περίπου κάθε 3 με 4 μήνες, ανάλογα τη χρήση που γίνεται.

 

Ποιο είναι το καλύτερο φίλτρο νερού βρύσης

Τα φίλτρα νερού βρύσης τοποθετούνται απευθείας στη βρύση, δίχως καμία εγκατάσταση. Φιλτράρουν το νερό την ώρα που περνάει και σας προστατεύουν από αρκετά μικρόβια και παθογόνες ουσίες.

Τα φίλτρα νερού βρύσης PRIMATO ταιριάζουν με τις περισσότερες βρύσες του εμπορίου και αφαιρούν τη σκουρία, το χλώριο, τα βακτήρια, τα κολοβακτηρίδια και μια μεγάλη λίστα από χημικά ακατάλληλο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Αυτά τα φίλτρα είναι η πιο οικονομική επιλογή για να προστατευτείτε και να πίνετε καθαρό και κρυστάλλινο νερό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *