φιλτρα νερου ανω παγκου

Φίλτρα νερού άνω πάγκου

Φίλτρα νερού άνω πάγκου 

Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να έχουν εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση δίπλα ακριβώς από τη βρύση σας, πάνω στον πάγκο!

Προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι με ένα διακόπτη μπορείτε να έχετε είτε φιλτραρισμένο καθαρό νερό είτε νερό από το δίκτυο ύδρευσης έτσι ώστε να πλύνετε τα χέρια σας, τα πιάτα, κ.ο.κ.

Για να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο νερού άνω πάγκου θα πρέπει να έχετε τον απαιτούμενο χώρο, συνήθως ακριβώς δίπλα στη βρύση σας.

filtra nerou

Τύποι φίλτρων νερού άνω πάγκου

Υπάρχουν διάφορα φίλτρα νερού άνω πάγκου τα οποία διαφοροποιούνται ως προς τις ουσίες που κατακρατάνε.

Για παράδειγμα, τα φίλτρα νερού Primato προσφέρουν μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών φίλτρων για φίλτρα άνω πάγκου τα οποία καθαρίζουν το νερό από δεκάδες βλαβερές ουσίες.

Θα πρέπει να επιλέξετε το δικό σας φίλτρο, ανάλογα την περιοχή που κατοικείτε και τι μικροσωματίδια και άλλες βλαβερές ουσίες έχει το δίκτυο της περιοχή σας.

Τα φίλτρα άνω πάγκου είναι ιδανικά τόσο για σπίτια όσο και για γραφεία και καταστήματα, καθώς απαιτούν την ελάχιστη δυνατή εργασία για τοποθέτηση και εγκατάσταση.

Σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Ελληνικά ή Αμερικάνικα φίλτρα νερού άνω πάγκου, από την εταιρεία PRIMATO.

Τα συγκεκριμένα φίλτρα είναι πιστοποιημένα και προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

Δεν είναι τυχαίο ότι εμπιστεύονται από χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε αυτήν την κατηγορία φίλτρων θα βρείτε τα «απλά» και πιο δημοφιλή φίλτρα ενεργού άνθρακα, ενεργού άνθρακα από καρύδα, με σύστημα γρήγορης διπλής αλλαγής με 2 φίλτρα κλασσικά ή από ενεργό άνθρακα καρύδας καθώς και το βραβευμένο φίλτρο με κεραμικό Nanosilver, Ζεόλιθο AquaCera και CeraMetix.

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τα φίλτρα νερού άνω πάγκου που μπορείτε να επιλέξετε για την οικία ή το γραφείο σας.

 

Φίλτρο νερού με ενεργό άνθρακα – Αμερικάνικο

φιλτρο νερου ανω παγκου αμερικανικο

Το συγκεκριμένο φίλτρο προσφέρει 100% ασφαλές, πεντακάθαρο και κρυστάλλινο νερό δίχως μυρωδιές και αλλοιωμένες γεύσεις.

Η συσκευή προσφέρεται σε λευκό χρώμα για να ταιριάζει με όλες τις κουζίνες ενώ με έναν διακόπτη επιλέγετε άμεσα αν θέλετε φιλτραρισμένο πόσιμο νερό ή νερό ύδρευσης για να πλύνετε τα πιάτα.

[ Δείτε όλα τα φίλτρα νερού άνω πάγκου ]

Φίλτρο νερού Primato με ενεργό άνθρακα 0,5m από καρύδα

Το συγκεκριμένο φίλτρο κατασκευάζεται στην Ελλάδα και σας προσφέρει καθαρό και κρυστάλλινο νερό.

Το ενσωματωμένο φίλτρο συμπαγές ενεργού άνθρακα με διαπερατότητα μόλις 0,5mμειώνει το χλώρια καθώς και όλα τα παράγωγά του.

Επίσης, το φίλτρο νερού με ενεργό άνθρακα 0,5mμειώνει τα βιομηχανικά απόβλητα, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, το μόλυβδο καθώς και άλλες βλαβερές ουσίες για τον άνθρωπο.

Με απλό διακόπτη για να επιλέξετε μεταξύ πόσιμου φιλτραρισμένου νερού ή νερό από το δίκτυο ύδρευσης.

Διατίθεται σε έκδοση με 1 φίλτρο ή με 2 φίλτρα

[ Δείτε όλα τα φίλτρα νερού άνω πάγκου ]

 

Αμερικάνικο φίλτρο νερού Watts με ενεργό άνθρακα από καρύδα

Εξαιρετικό Αμερικάνικο φίλτρο νερού με ενεργό άνθρακα από Καρύδα. Προστατεύει 100% από όλες τις βλαβερές ουσίες και προσφέρει καθαρό νερό σε όλη την οικογένεια!

Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από τη νο1 εταιρεία στα φίλτρα νερού, την WATTS.

[ Δείτε όλα τα φίλτρα νερού άνω πάγκου ]

 

Φίλτρο νερού άνω πάγκου με σύστημα γρήγορης αλλαγής Pure PRO CT2000

διπλο φιλτρο νερου ανω παγκου

Αυτό το φίλτρο περιλαμβάνει 2 ανταλλακτικά φίλτρα και σας παρέχει διπλή προστασία. Με το συγκεκριμένο φίλτρο μπορείτε να είστε ακόμα και 100% σίγουροι ότι πίνετε το πιο καθαρό και πόσιμο νερό που θα μπορούσατε να καταναλώσετε!

[ Δείτε όλα τα φίλτρα νερού άνω πάγκου ]

 

Αμερικάνικο φίλτρο νερού Aqua Cera

φιλτρο νερου aqua cera

Το φίλτρο νερού Aqua Cera είναι ένα μοναδικό φίλτρο που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Περιλαμβάνει το φίλτρο Cera Metix που φιλτράρει το νερό σε 2 στάδια. Στο πρώτο στάδιο ενεργεί το πατενταρισμένο Ceracyl που αφαιρεί τις κύστες και τα παθογόνα βακτήρια ενώ έχει την ικανότητα να αυτοαποστειρώνεται!

Στο δεύτερο στάδιο του καθαρισμού του νερού βρίσκεται το φίλτρο AquaMetixπου είναι ένας συνδυασμός ζεόλιθου μαζί με 2 ενεργούς άνθρακες. Με αυτό τον συνδυασμό δημιουργείται ένα εξαιρετικά συμπαγές και πορώδες φίλτρο νερού που καθαρίζει 100% το πόσιμο νερό της βρύσης!

Αυτός ο συνδυασμός φίλτρων είναι ο μόνος που μειώνει κύστες, χλώριο, βακτήρια, μόλυβδο και άλλες βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό μας.

Διατίθεται σε έκδοση με 1 φίλτρο ή σε έκδοση με 2 φίλτρα όπου το 2οφίλτρο είναι το Multimax– ένα ειδικό φίλτρο που μειώνει το χλώριο, τη δυσάρεστη οσμή, τα βαρέα μέταλλα καθώς και πολλά τοξικά που βρίσκονται στο νερό.

Δείτε όλα τα φίλτρα νερού άνω πάγκου και καταλήξτε σε αυτό που επιθυμείτε για το δικό σας σπίτι!

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή λύση αλλά και το εξαιρετικό αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να τοποθετήσετε φίλτρα νερού για να έχετε καθαρό και άοσμο νερό κάθε στιγμή, δίχως να κουβαλάτε εμφιαλωμένα νερά αμφιβόλου ποιότητας (τόσο στο θέμα της πηγής όσο και στο θέμα της συντήρησης και της μεταφοράς).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *